Jag hade satt klockan på 04.50 idag. Jo då, det är ganska tidigt… Men dagens plan var att om sjön låg snäll i vår vik = vinden från rätt håll. Om detta var okej så skulle jag simma mitt Milsim idag. Alltså simma 20 varv på vår 500 meters bana för Vansbro 10 K Homeedition.  Å jodå! Jag gillade hur sjön såg ut. Så jag fixade korgen med det jag skulle behöva peta i mig på mina fyra vätskekontroller. Ernst fick kliva ur sängen och hänga med ner till bryggan. 

Redo med rätt badmössa för dagens utmaning. En mil är långt att simma…

Jag har simmat 3 kilometer massor med gånger. Men inte längre åt gången. Så detta är en spännande utmaning. 

Jag skulle ju gjort detta i Vansbro och då är en sådan här säkerhetsboj obligatorisk. Den bara flyter med och känns inte när den sitter rätt om magen. Jag fick fixa lite med den. Men sedan bara följde den med 🙂 

Första vätskekontrollen efter 4 varv = 2000 meter = 8000 meter kvar 🙂 

Vädret är bra och jag känner mig stark hela loppet. Jag fick en riktigt elak kramp i båda mina artrosben halvägs på 12e varvet. Men då klev jag upp på badbryggan och försökte tänja ut vaderna och insidorna på låren. Sen simmade jag på igen 🙂 

I mål! Jag har simmat en Hel mil! Galet! Men faktiskt riktigt kul! Jag simmade på 5 timmar 2 minuter och 54 sekunder. Självklar hade jag hellre haft 4.59. Men maxtiden är 5 timmar och 30 minuter. Så jag är Super nöjd! Speciellt om jag tänker på att jag har simmat de senaste tre veckorna och annars är det sedan förra året i Vansbro. Det blir ju väldigt sällan någon bassängträning för vår del. Kanske vartannat år ett eller två pass. Vi badar hela året…… Men så mycket simning blir det inte. Så jag är mer än nöjd!

Det tog några minuter innan jag kunde klättra upp för stegen… Mycket kramp! 

Stort Tack till Ernst och Lennart som var min hejarklack och servicepatrull idag! Lennart som dessutom fyller år idag 🙂 

Jag är så Stolt! Så nu får den här badmössan hänga på jobbet ett tag 🙂 På Hedersplats 🙂 

Idag firade vi Lennart på Saluhallen i Höganäs. En trevlig Sommarbuffe. 

 

I Saluhallshuset hittade vi både lite påminnelse om Skidåkning vid kontoret för Visma Ski Classics och en stor maffig drake från Kina.

Vilken helt Underbar dag! Perfekt avslutning på köksverandan. 🙂