En fin regnbåge att se på vägen till jobbet idag. Nu går vi in i vanliga måndagsrutiner igen. Vi jobbar på jobbet båda två  🙂 

Ett av våra gemensamma jobbprojekt idag var lite nya filmer till #minartros plus en #enkeltattträna

Alla mina träningsfilmer finns på Youtube – Sök efter Physiochraft eller klicka här ->  https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Min största vision med mitt projekt #minartros är att jag vill förmedla hur viktigt det är att våga träna även om det gör ont! 

Idag var det en vanlig måndag = då tränar vi Måndagsstyrka! Idag var det Peter, Ernst och jag som körde ett grymt bra pass. Först 3 övningar X fem varv och en minut på varje övning. Skierg, Trappmaskin och Repet. Tungt med bra puls! Sedan körde vi styrka i tre olika benmaskiner – En stege med 15-10-5-10-15  repetitioner. Känns bra i benen! Å sedan körde vi en lång goo stretch. Ett riktigt bra pass! Bra start på veckan 🙂