En vackert grå dag med Älvdans över Hallandsåsen. Sjön och Åsen är Alltid lika vackra 🙂 

Dax för tredje dagen med Vansbrosimningen Home Edition. Ibland är det svåraste att få på våtdräkten…. 

Fem simmare – två som ska simma 1000 meter och tre som ska simma 3000 meter.

Så vi tar väl å plaskar iväg 🙂 

Bra jobbat! 

Väldigt fint i vattnet med lite vind från rätt håll och några regnstänk.

Bra jobbat! Det är perfekt att ha en Klassikerkompis hemma på gatan 🙂 

Fika! När vi är i Vansbro så är den sociala delen väldigt viktig. Det är det av Klassikerloppen där vi är mest samlade och inte sliter så hårt….. Så vi har tagit tillvara på tiden här också och gett oss tid till gott snack. 

En hel del minnen blir det ju när man varit igång med Klassikerloppen så många år som vi har ….. Den här bilden är från Halvsimmet i Vansbro 2016 när vi var Tio stycken som varit med alla tio gångerna på det loppet. Så nu ser Fredrik, Ernst och jag fram emot 15 års simmet nästa år. Vi vet inte hur många på bilden som fortfarande har simmat alla. Fredrik och jag har även simmat alla Kortsim som startade år 2000 som Milleniumsimmet. Vi tror inte att det är så många som fortfarande hänger i. 🙂 

En av cyklarna ska rulla till Malmö nu på eftermiddagen. Gissa vilken 🙂 Fredrik är en riktigt duktig cyklist och en härlig äventyrare. För fem år sedan cyklade han runt Australien. Nu på våren skulle han cyklat från San Francisco till Chicago. Men fick lämna USA på studs när Coronan satte fart. Han skänkte sin cykel till en hemlös kille vid flygplatsen för att det var för krångligt att få med den hem. 

 

Idag har jag lärt mig något nytt och blivit påmind om något gammalt…..  Det finns riktiga tävlingar med Käpphäst. och! Mina älsklingsfärger Älskas även av andra…..