När vi vaknade i morse var det precis det utlovade vädret….. Men tur att vinden låg från syd / sydväst. Bästa vinden här inne i viken. 

Vi valde att vända på banan för att kunna använda dansbanan som omklädningsrum och ha enkel tillgång till bastun. Så flaggan hamnade på Vallmobryggan istället. 

Omklädning och laddning för sim. Några ska simma 3000 meter och några 1000 meter.

Samling innan vi kliver i.

Då börjar vi samla ihop oss.

Med några som klev i lite efter så blev vi totalt 15 simmare idag.

I mål! Min 29:de Vansbrosimning och Målgång nr 96 totalt i Vansbrosimningar.

Jätte kul att vi var så många som simmade. Både gamla kompisar och nya bekantskaper.

Här kommer Peter strax efter tjejerna. Han får vittring…

Sista 250 metrarna drog Peter på rejält och kom förbi 🙂 

Men Anne och Linda var lika glada ändå 🙂 

Ernst simmar i mål i sin 15:de Vansbrosimning och 44:de lopp i Vansbrosimningar totalt. Så det blir 45 för Ernst och 100 för mig i Vansbro nästa sommar om allt blir som vi tänker. 🙂 

Malin hade inte tänkt simma idag. Men när hon kom ner och tittade så blev det helomvändning hem igen och byta om. Bra jobbat! 5:e Tjejsimmet idag! 

Här har vi en bild som sätter Pricken över i för mig idag. Skånes tre mesta Klassiker. Fredrik i röda jackan har 30, Börje har 29 och jag har 25. Mäktigt! Jag brukar säja att En Svensk Klassiker är Sveriges bästa Folkhälsoprojekt. Du jobbar på att hålla dig frisk över tid. Vi har varje år varit friska och i form för att göra de fyra delarna i Klassikern. Vasaloppet eller Engelbrektsloppet på skidor, cyklat Vättern Runt, Simmat Vansbrosimningen och sprungit / promenerat (jag de sista åren…)  runt Lidingöloppet. Visst är det Häftigt! Jag får gåshud! https://resultat.ensvenskklassiker.se/