Cooper är inte så imponerad av vårt besök på morgonen 🙂

Morgonprogrammet på Radio Kristianstad besöker oss för att prata om Vansbrosimningen Home edition. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=7508402

Okej! Då har vi pratat simning i radion…. Så då är det bara att börja simma nu då 🙂 

21,6 grader i vattnet. Hur varmt som helst. Nu kör vi!

Detta är nog den bästa medaljutdelningen vi varit med om 🙂  Kortsimmet, 1000 meter avklarat. Jag har gjort alla Kortsim sedan det startade 2000 som Milleniumsimmet.  

Efter simningen hade jag först ett webmöte med Formbar https://www.formbar.se?ref=carinahammarstrand1  Efter mitt möte skulle Ernst hämta ett paket i Munka. Då såg jag skylten och tänkte… Ja det blir ju bra med mat nu. Så det blev “pinnamat” idag 🙂 

Lite mer kul jobb idag – Leverans av bra produkter. 

Vi fick den här riktigt sorgliga bilden idag. Den är från målområdet i Vansbro. Så tråkigt att vi inte är där….  Men vi får göra så roligt och bra som vi bara kan i vår Vansbrosimningen Home Edition. 

Dagens #enkeltattträna för MittiMitten 🙂  Mage och rygg för bålstabilitet.  https://www.facebook.com/physiochraft/ 

En Vansbro Home Edition i Skåne måste ju ha en Skånsk flagga. Den här sätter vi på bryggan som vi simmar mot och vänder vid på vår 500 meters bana.

Dagens goa naturupplevelse – En Stor Skrakehona med många barn. 

Kvällens simmare. Fredrik som har cyklat hit från Malmö…. Ernst och Peter. Vi fyra ska nu simma Halvsimmet – 1500 meter.

Alla i mål! 

Byte av badmössa för nästa lopp – Tjejsimmet.

En lite långsammare tusing än på morgnen. Men helt nöjd! 

Ernst och Peter var nöjda med ett lopp i kväll. Ernst simmade ju Kortsimmet på morgonen. Han brukar inte vara så glad för två pass men det gick bra! 

Nöjda! Nu laddar vi om för morgondagen 🙂 

Å var laddar vi helst om!?! Jo på Köksverandan 🙂