Idag öppnade anmälan till en Hemmavariant som vi inte hade tänkt göra på plats…… Men vi ger gärna vårt stöd och kör – Kangaroo Hoppet 2020- Do It your Way  !   https://hoppet.com.au/ 

Hi there,

The ski event version of the Kangaroo Hoppet has been cancelled for 2020 due to the Coronavirus (COVID19) pandemic. However, the event organisers are keen to keep people active and engaged and have created a virtual event that is available to everyone, wherever you are!

The  Kangaroo Hoppet 2020 – Do It your Way, is just that. You can do it your way! Between the dates of Aug 10-23 you can complete any of the 7km, 21km or 42km distances doing any activity you like. Your activity type, and time if you choose to submit one, will be included in the online participant board. 🚴 🏊‍♂️ 🚶🏽‍♂️⛷ ⛸  🚣 🏌️‍♂️🏃🏽‍♀️

How it works….

Entries are only $10 each. For that, you will receive a complimentary buff, a printable race bib and a commemorative postcard (while stocks last).

Once you have entered, complete your nominated distance in the activity of your choice some time between Aug 10 – 23. Wear your bib and a Hoppet tee or your buff and get a photo or two. Why not organise a small group (with social distancing) and make it more fun. Feel free to dress up!

Then go online to upload your distance, your activity and, if you wish, your time and a photo or two.

Browse the result list to see who else is participating around the world.

Join the Hoppet facebook Group to post your “I did it my way” comments, photos and videos. Click Here

 

 

 

 

Ganska tråkigt väder idag på morgonen, ja egentligen hela dagen 🙂  Men vi skapade oss själva en bra start genom ett Yogapass.

Vi plockade smultron till frukostyoghurten och hade ihjäl en massa bruna sniglar…..

Vackert! Iallafall bakom oss 🙂 

Idag har jag kört en Livesändning i vår teamgrupp på facebook för Foreveråterförsäljare. Jag pratade om hur jag använder MSM och Heatlotion för min Artros. Å jag pratade även om hur viktigt det är att Träna! https://www.facebook.com/carina.hammarstrand/videos/3355764127801842/ 

Att träna i trappa är ett bra sätt att jobba med den viktiga benstyrkan och balansen. #enkeltattträna men kanske inte så lätt 🙂  https://www.facebook.com/physiochraft/