#enkeltattträna med fokus på sidfläsk. Tre olika övningar att njuta av 🙂 

https://www.facebook.com/physiochraft/

Förmiddagen på jobbet och nu är vi redo för att köra till Mora och årets Vasaloppsvecka.

För första gången kör vi på Vintervecka i Mora från Skåne. Kanske är det också första gången det är så mycket vår. Idag såg jag Sånglärkor på vägen hem. De brukar komma i mitten på februari men jag brukar inte se dem förrän efter Vasan då de börjar sjunga.

Vi får se hur mycket de här jordgrävarna har kört upp när vi kommer hem igen.  Mullvad eller sork? Kollar på Google –>  … Mullvadens högar är högre och spetsigare än vattensorkens, dessutom lägger mullvaden jordhögen över (i) hålet. Så tar man bort högen och där är ett hål så är det troligtvis mullvad. Här finns hål under högen så då är det Mullvad. Men det tar vi tag i när vi kommer hem. 🙂  Men nu ska vi åka skidor! Är iallafall förhoppningen! Vasaloppsveckan 2020! Nu är vi på väg! 

Målrakan är klar. Sen får vi se hur de sista 30 km ser ut på fredag.  Vi tar det med ett leende!