Ernsts uppdrag idag. KĂ€rlek till Rasmus 🙂 Fast han fick lite annat att göra ocksĂ„ …..   Tv 4 ringde och jagade mig. Fast det visste jag inte. Men de lyckades hitta Ernst. De hade sett artikeln i Kristianstadsbladet och ville ha med mig i direktsĂ€ndning… Via Skype??  Hur svĂ„rt kan det vara? Ja… Nu Ă€r vi ju inte sĂ„ tekniska…. Nej, faktiskt inte. Men efter en del trixande sĂ„ lyckades vi! 

Kontakt med TV 4!

Idag var det frissandag. Å jag har vĂ€rldens bĂ€sta frissa! TĂ€nk att bli bjuden pĂ„ Semla! Å dessutom bli snygg i hĂ„ret 🙂 

Carina mitt i bilden… NĂ€r jag satt med min dator sĂ„ var det bara en liten plutt bild uppe i hörnet pĂ„ skĂ€rmen. SĂ„ jag visste inte att jag var sĂ„ hĂ€r stor i bild…. Men bra blev det ju! 

NÄn trÀning idag? JodÄ! #enkeltatttrÀna blev det iallafall. Skuldra och gÀddhÀng.

https://www.facebook.com/physiochraft/