Idag har jag kört mitt bästa konditionspass på mycket, mycket länge. Helt underbar känsla i kroppen 🙂 Först 20 minuter på CrossTrainern och sedan 20 minuter på gymcykel. Bra puls och bra känsla i knäna. Lätt Lyrisk! 

Efter konditionen körde jag knäböj på vibben. Också skönt och bra för mina knän.

 

Morgonens och dagens träning avslutades med #enkeltattträna med fem X 40 sekunder mage. Olika mage i ryggliggande. Kanonpass som du inte vill missa 🙂 

https://www.facebook.com/physiochraft/

Efter all Härlig träning för mig så har jag haft fullt hus på jobbet. Mycket träning med patienter och en hel del sälj av dessa Fantastiska produkter.

Bilden kan innehålla: 1 person, står

Idag presenterades årets Vasaloppstavla:  – Även om du inte åker Vasaloppet är det något de flesta av oss är uppvuxna med och när frågan kom kände jag direkt att jag ville göra det här. Vasaloppet är ett kulturarv som vi gemensamt för vidare och det blir inte mer svensk tradition än så, säger Ernst Billgren.

Jag ser fram emot att få mitt diplom för 30 år i Vasaloppsspåren med detta motiv! 🙂 

https://www.vasaloppet.se/nyheter/ernst-billgren-har-skapat-vasaloppsmotivet-2020/

Tydligen var det Tulpanensdag idag. Men vi har njutit av Tulpaner från Anki i flera dagar.  🙂