En blåsig söndags morgon, då det nog inte är så många som tänker att ett dopp i sjön är det som står överst på att göra listan idag.

Men när vi hälsar på hos mamma så är det morgondopp i Ivösjön med #kallafötter som gäller. Bryggan gungar rejält idag.

Ett djupt andetag………..

Å Hopp!

Du e bara bäst!

Mamma och hunden Poker är supportrar på bryggan.

Känslan efter ett kallbad är Glädje! 

En lite suddig bild. Men du kan nog se att det är både badare och supportrar vid Korsholmens badplats den här söndagsmorgonen.

Lite pyssel hemma hos mamma och ett besök hos pappa. Så är vi tillbaka på Korsholmen igen. Men den här gången är det söndagsmiddag med kött och gele 🙂  och inte morgonbad 🙂 

Söndagskväll hemma hos oss 🙂  Ernst jobbar med bokföring och jag jobbar med Forever / Aloe Vera och Formbar. https://www.formbar.se?ref=carinahammarstrand1    https://www.foreverliving.se/  

Lite extra fokus ikväll på en ny produkt i Forevers sortiment:

En tablett för syns skull

Dina ögon får jobba hårt varje dag. De ska klara skärpa på långt håll och nära, stå ut med torr luft, kanske sitter du framför en datorskärm … Olika aktiviteter och miljöer gör att dina ögon måste anpassa sig och justera synen upp till 30 000 gånger om dagen. De har förtjänat lite uppmärksamhet.

För vem?

Passar för dig som vill ha ett tillskott med fokus på ögon.

Du får:

  • Vitamin A och zink som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga
  • Prisvinnande ingrediensen Lutemax® 2020
  • Morotsfröolja, juice från svart morot och blåbärsextrakt

I ögats tjänst

I Forever iVision har vi koncentrerat oss på ingredienser med fullt fokus på ögon och syn.

Här hittar du till exempel vitamin A och zink, som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Vitamin C, vitamin E och zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Zink bidrar dessutom till normal omsättning av vitamin A.

Med Lutemax® 2020

Forever iVision innehåller både lutein och zeaxantin. Tillsammans bildar de Lutemax® 2020, som utsågs till ”Best Functional Ingredient 2018” av NutrAward. Lutein och zeaxantin finns naturligt i ögats gula fläck, den mest centrala delen av näthinnan. Båda ämnena finns i naturen, till exempel i grönkål och ägg. I Forever iVision har vi utvunnit lutein och zeaxantin från extrakt av stor tagetes.

Tips

Du kan träna dina ögon och hjälpa dem att slappna av. Börja med att sitta bekvämt med huvudet rakt fram. Titta sedan så långt du kan i alla fyra riktningarna i två eller tre sekunder: uppåt, nedåt, vänster, höger. Upprepa tre gånger. Rör endast ögonen, inte huvudet. Avsluta med att massera området nedanför ögonbrynen med tumspetsarna i cirkelrörelser – från näsryggen till ögonlockens yttre kanter.

https://www.facebook.com/physiochraft/   Sidfläsk! Klart att du vill träna sidfläsket tillsammans med mig! 🙂 

En Go Yoga innan soffan 🙂