På väg norrut för en helg i Linköping.

Favoritlunch i Mjölby.

Hero

Dagens träning är ett favoritpass från Yogobe –  https://yogobe.com/se/videos/d5xn   Det finns ju inte alltid möjlighet att gå iväg och träna. Då kan du ju välja att träna med mig….  #enkeltattträna   https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ  Eller kan man ju välja någon annan på Youtube  …   🙂  Eller gör man som många andra – ingenting…. 

Bilden kan innehålla: text

En bild som finns på vår anslagstavla på jobbet. 

Dagens hittat på Facebook

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

 

För flygintresserade Skåningar

Måndagen den 16:e december planerar F 17 för att flyga julgransflygning (upp till 14 flygplan). Reservdag är tisdagen den 17:e december. Observera att tiderna är cirkatider och rutten kan komma att ändras med anledning av väderförhållanden. Flygsäkerhet har alltid högsta prioritet. Vid låg molnbas/dåligt väder går det dessutom inte att se formationen från marken. Blicka mot himlen i god tid för att inte missa tillfället.