Min plan på morgonen var att vi skulle ut och stavträna före frukost. Men Ernst ville annat….

Bilden kan innehålla: 3 personer, personer som ler

Jag tänkte att man kunde ta Julkalendern på Play…. Men Ernst ville titta på kalendern och damernas skidor innan vi skulle ut. Han sa att vi skulle få mer sol då….  Men iallafall så gillar vi ju att titta på Julkalendern och skidor så jag ger mig 🙂 

Tanken med solen var ju bra…. bara lite blek 🙂 

Härlig stavträning i Vallaskogen!

Advent och Julkänsla 🙂 

Dagens #enkeltattträna  med rumpa och mage. Å jag fick kramp i lårets baksida….

https://www.facebook.com/physiochraft/

Tillbaks i soffan 🙂 Å bakom datorn för att förbereda kommande vecka.  Jag ska föreläsa för Ängelholms Reumatikerförening på torsdag. Många som har smärtor slutar att träna och det är inte bra! Så jag ska försöka motivera till mer Fysisk aktivitet 🙂

 

 

Vi önskar Er alla en fin Adventstid 🙂