En mycket speciell dag som vi startade upp med en internationell frukost på Hotell Erikslund. Jag träffade den franska läraren vars elever jag föreläste för i måndags. Vi träffade en finsk skidkompis som jobbar med ett företag i Åstorp. Han brukar bo på hotellet när han är här och jobbar. Idag var han tillsammans med ryska kunder. Efter en som vanligt god hotellfrukost jobbade jag med patienter en stund innan vi var på ett möte med nya ägare till Hotell Erikslund. Det var i mars i år som Bengt och Tommy sålde hotellet efter 25 år. Nu har den nya ägaren sålt vidare till Rasta – Rasta Group Aktiebolag är ett svenskt familjeföretag med ett antal serviceanläggningar, restauranger, hotell, fastigheter, och pubar runtom i Sverige. Rasta startade i Brålanda på 1970-talet av Dan Tervaniemi som idag tillsammans med sin familj också driver och äger företaget. Vi fick en bra dragning så det känns spännande framåt.  Sedan var det jobb en liten timme innan nästa aktivitet startade upp – Sopplunch med Ängelholms Näringsliv på Hotell Erikslund. Alltid lika trevligt.

På Sopplunchen får tre företag eller organisationer göra en dragning på tre minuter om sin verksamhet.

Idag var det bla föreningen för ett Kallbadhus i Ängelholm som berättade om sitt jobb och vill att vi ska bli stödmedlemmar. https://www.havsbadet.com/ 

Bilden kan innehålla: 6 personer, personer som ler, personer som sitter, tabell och inomhus

Under Sopplunchen fick jag en Fantastisk överraskning. En mycket, mycket fin utmärkelse! 🙂 

Du är en Förebild! Kan man få en bättre komplimang?  Jag tycker att det är jätte kul att få vara en Förebild! 

Stort Tack Ängelholms näringsliv! 

Det är väldigt många som tycker att det är jobbigt med mörkret nu. Men när man ser alla ljus så är det ändå väldigt mysigt tycker jag! Ernst väntar på mig när jag är ett ärende i centrum.

 En väldigt speciell dag fortsätter!

FLEST MÅLGÅNGAR I VASALOPPET I VÄRLDEN!
Carina Hammarstrand är imponerande på många sätt. Men hennes 153 målgångar i Vasaloppet, 25 Svenska Klassiker är väl det som imponerar mest på de flesta! Att Carina dessutom gjort det med rejäl artros i knä och rygg är inget mindre än en stor bragd!
Carina är fysioterapeut och arbetat i mer än 30 år med att hjälpa människor med deras bekymmer i rörelseapparaten. Att hon dessutom själv har utmaningar med artros själv gör kanske Carina till än mer passionerad i sin roll som fysioterapeut.
Lyssna på Carina´s extremt imponerande historia och låt hennes entusiasm smitta av sig på dig! !

Carina Hammarstrand är imponerande på många sätt. Men hennes 153 målgångar i Vasaloppet, 25 Svenska Klassiker är väl det som imponerar mest på de flesta! Att Carina dessutom gjort det med rejäl artros i knä och rygg är inget mindre än en stor bragd!
Carina är fysioterapeut och arbetat i mer än 30 år med att hjälpa människor med deras bekymmer i rörelseapparaten. Att hon dessutom själv har utmaningar med artros själv gör kanske Carina till än mer passionerad i sin roll som fysioterapeut.
Lyssna på Carina´s extremt imponerande historia och låt hennes entusiasm smitta av sig på dig!

Mycket boost av mitt ego idag  🙂