Idag har vi fått möjlighet att vara med på en Inspirationsdag för Vasaloppets funktionärer. Vi ska vara stugvärdar i IFK Moras skidstuga i Norra Garberg till nyår. Så då räknas vi in bland de 4000 funktionärerna. 4000 funktionärer som under vinterveckan gör 70 000 timmar. Ett Fantastiskt jobb! Så vi är stolta att få vara med i det här gänget idag.  Eva-Lena som är VD hälsar Välkomna.

Det första föreläsningspasset handlar om att vara stolt.

Att vara stolt både i sin dialog med sig själv och i sin omgivning.

Detta kan vara väldigt svårt för många.  – Inte ska väl jag…..

Den här bilden gillar jag! Passar All träning 🙂  

Viktigt att ha en Bemötande dialog med sig själv! 

Bra föreläsning! Stolthetsbyrån kan man följa här.

Nästa föreläsare känner vi sedan 2007. En Fantastisk kille med en ganska osannolik historia.  http://www.andersolsson.se/   

Anders ryggkatastrof började med ett dåligt skivstångslyft. Med mycket träning, vilja och nyfikenhet har han varit på tre OS, kört Vasaloppet på 6.07, sittski….. och cyklat Vättern runt på 8.53…. Armcykel!  Å mycket mer! Kolla gärna in på hans hemsida! http://www.andersolsson.se/

Precis så är det! Tack Anders för en Underbar föreläsning! 

Nu lämnar vi Mora och Dalarna för den här gången. Lugnt och fint hemåt!