14 minusgrader…. Då får vi ge fåglarna lite extra mat.

Vi lämnar Morbäckssätern för den här gången. Men vi är väldigt säkra på att återkomma för tidlig snö i Trysil igen. 

På vår roadtrip mot Mora gör vi en sväng till Trysil igen…

Många minusgrader ger stora möjligheter att köra med snökanoner i backarna 

och även till längdspåren.

Inte mycket folk i spåret. Men bara kolla in! Visst är det lite svårt att förstå att den här snön har legat under flis hela sommaren. Förra veckan lade man ut 34 000 kubikmeter snö till 6.5 km skidspår. Helt fantastiskt! 

Lycka! 15 km klassisk skidåkning.

I natt ska vi sova på Radisson Blu i Trysil. Hotellrummet funkar bra som träningslokal för #enkeltattträna Två filmer – en med träning av mittimitten – sidfläsk och en med töjningar som jag behöver efter skidåkningen.  https://youtu.be/ughT0w2HIh8   https://youtu.be/YdzMjWL5IcI

 Lite fika efter skidorna innan vi  –>

Dyker ner i bubbelpoolen 🙂 

Jätteskön vattenmassage.

Härligt! 

Jag återvinner den här bilden från i lördags…. eftersom vi valde samma mat i kväll. Den här pizzan med en stark salami och mycket ost var supergod både i lördags och idag…. I morgon blir det transport till Mora. Lite utflykter på vägen har vi tänkt oss.

Bilden kan innehålla: himmel, moln och utomhus

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text