Vi lämnar Morbäckssätern på den enda vägen som finns hit. Drygt en mil grusväg rakt fram innan vi ska svänga av på nästa grusväg och sedan en bit till innan nästa grusväg…. 2,8 mil grusväg innan vi kommer ut på en lite större väg.  🙂 

Å då är vi nästan utomlands 🙂 

Vi närmar oss målet.

Rakt fram har vi Trysilfjället. Men vi ska inte hela vägen upp.

Vi ska till Trysil -Knut Arena och Tidligsnö! 

Här sparar man en gigantisk snöhög – runt 34 000 kubik snö – under flis från mars till sista helgen i oktober. Då lägger man ut 6,5 km skidspår som en vit orm i terrängen. Fantastiskt bra skidspår! 

Det är ren lycka och kärlek att få vara här! 

Vi kan bara säja Tack till våra vänner som bjuder in oss. Tack! Å som de säjer –  Vi var ju med från början…. och då menar de inte snön, utan resan för 15 år sedan när Ernst och jag träffades. 🙂 

Om vi hade varit hemma så hade jag idag haft matansvar. Idag åker den ena koflocken hem från Åsen. Men allt går ju att lösa med mobilen. Lennart ringer och berättar hur många personer som är hungriga och jag fixar så att han kan hämta på Bästa Erikslund!  Men han ringde mitt i en uppförsbacke…. Så jag fick andas lite innan vi pratade….

Bara kolla in! Vi har det Bra! Å vi är bra på att ha det Bra 🙂 

Två ben att visa upp för sponsorerna 🙂  Två ben som är på väg mot 30 år i Vasaloppsspåren! Helt galet! 

En äggamacka är aldrig fel 🙂 Å mamma vill prata lite 🙂 

En riktigt bra skiddag som vi avslutar med en Norsk pizza. Ni behöver inte gissa vad det kostar….    Dagens skidåkning –> 25 km skeit och 3 km klassiskt för att testa skinskidorna.  Skin högg lite… så vi får se vad vi väljer på måndag. I morgon har vi naturdag på fjället. 🙂