Jag känner mig så nöjd med att vara på väg in i träningsrutiner igen! Hur har du det med dina träningsrutiner?  – Nej…. Du behöver inte svara Ernst  🙂  ….  Men man kan ju enkelt ge sig själv lite styrka genom att hänga med på #enkeltattträna   Dagens pass är armböj och diagonala situps. Allt efter egen förmåga. Det som blir gjort gör skillnaden! https://www.facebook.com/physiochraft/  

Idag har det inte blivit något dokumenterat….. Så det får bli ett litet reklaminslag 🙂 

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står, träd, utomhus och natur

Om du vill ha hjälp med livsstilsförändringar så finns det kurser på nätet som jag gärna rekommenderar. Kolla på länken och hör av dig om du vill veta mer! 

https://www.formbar.se?ref=carinahammarstrand1

Lite mer reklam  🙂  Det senaste spännande kosttillskottet i Forevers sortiment.

En tablett för syns skull

Dina ögon får jobba hårt varje dag. De ska klara skärpa på långt håll och nära, stå ut med torr luft, kanske sitter du framför en datorskärm … Olika aktiviteter och miljöer gör att dina ögon måste anpassa sig och justera synen upp till 30 000 gånger om dagen. De har förtjänat lite uppmärksamhet.

För vem?

Passar för dig som vill ha ett tillskott med fokus på ögon.

Du får:

  • Vitamin A och zink som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga
  • Prisvinnande ingrediensen Lutemax® 2020
  • Morotsfröolja, juice från svart morot och blåbärsextrakt

I ögats tjänst

I Forever iVision har vi koncentrerat oss på ingredienser med fullt fokus på ögon och syn.

Här hittar du till exempel vitamin A och zink, som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Vitamin C, vitamin E och zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Zink bidrar dessutom till normal omsättning av vitamin A.

Med Lutemax® 2020

Forever iVision innehåller både lutein och zeaxantin. Tillsammans bildar de Lutemax® 2020, som utsågs till ”Best Functional Ingredient 2018” av NutrAward. Lutein och zeaxantin finns naturligt i ögats gula fläck, den mest centrala delen av näthinnan. Båda ämnena finns i naturen, till exempel i grönkål och ägg. I Forever iVision har vi utvunnit lutein och zeaxantin från extrakt av stor tagetes.

Tips

Du kan träna dina ögon och hjälpa dem att slappna av. Börja med att sitta bekvämt med huvudet rakt fram. Titta sedan så långt du kan i alla fyra riktningarna i två eller tre sekunder: uppåt, nedåt, vänster, höger. Upprepa tre gånger. Rör endast ögonen, inte huvudet. Avsluta med att massera området nedanför ögonbrynen med tumspetsarna i cirkelrörelser – från näsryggen till ögonlockens yttre kanter.

I morgon kör vi reklamfritt igen. Tror jag 🙂