Vilken morgon! Idag valde vi bryggan som ligger mer i öster. 

Härligt dopp innan jag måste dra iväg. Det är ju jobbdag idag också.

Cykel till jobbet! En av mina nya vardagslyxaktiviteter är att cykla till jobbet. Passar väldigt bra att cykla till och få åka därifrån. I dag ska vi vidare tvärs över Skåne så Ernst kommer att plocka upp mig i kvällningen.

Härlig tur! 

Dagens Sanning! Du är inte för gammal för att Styrketräna! Kolla på filen oavsett vilken ålder du själv har. De flesta av oss behöver röra mer på kroppen! Å annars känner du säkert någon som behöver peppas! 

https://kurera.se/du-ar-inte-for-gammal-for-styrketraning/?fbclid=IwAR33AMLDzUgUSNvRxg8jCgEg7nmo17Qgnv4NAeJoJ33_PdezHNdYkZ7TxRg

Jobb på jobbet 🙂 

Det kan ibland vara lite jobbigt att vänta på mamma 🙂

Från Ängelholm tvärs över Skåne till Bromölla.