Vi sov väldigt gott i morse. Det blev bara den sista halvtimmen på Naturmorgon. Men vi fick iallafall höra Kråkvinkeln som var väldigt bra idag och jag fick veta att jag hade rätt på förra veckans tävling – Tistel. Men veckans fråga fixar jag nog inte.. Jag ska lyssna igen. Många lyssnar på Poddar. Men jag gillar P1 och Naturmorgon i realtid. Men om man sover för länge får det bli Podvarianten. Eller vakna ännu tidigare på söndagen och lyssna på reprisen 🙂  Men nu är vi ju mitt i vår egen Naturmorgon 🙂 

Eller vi och vi… Jag blev av med Ernst på vägen ner till sjön.

Men här kommer han! 

Engagemang och Motivation. Det var två ord från föreläsningen i går. 🙂 

Jo då! Vi kommer igång. Sidfläskträning idag. Eller kan man säja Bålstabilitet 🙂 

https://www.facebook.com/physiochraft/

Ett gott bad efter träningen och massor med Goo energi till nästa äventyr.

Vi plockar upp en medresenär för dagens nästa aktivitet.

Gänget som är på G!

Jag har kört förbi här massor med gånger men aldrig varit uppe på berget. Men idag tänkte jag ändra på detta. Några träningskompisar ville följa med. Så nu trampar vi iväg. 50 meter är högsta punkten enligt tavlan. Men med facit så säjer min GPS-klocka 69 m.

De här geterna trampar vi förbi tre gånger på vårt klättrande upp och ner.

En liten rymling.

Andra rundan uppe på toppen har vi vätskepaus. Vilken utsikt!

Gott!

En av backarna kallas slalombacken. Den tog vi två gånger och blev ganska trötta! 

 

Ett Härligt träningspass som jag gärna gör om under vintern. Det passar väldigt bra att köra här på lördagar. För då kan man kombinera med att köpa äpplen. 

Här kan man köpa fantastiska äpplen på lördagar mellan kl 9 och 13.  http://www.engelbrekts.com/?fbclid=IwAR310dMFqTgpicOGPqPyD8v4blWEymtn849P1eyVwmXKGQ-fwzQe38ELuc4

Massor med äpplesugna kunder.

Ernst och Lennart hade ett uppdrag på Åsen idag. Jag stannade hemma med trädgårdstunnan. 

En Härlig dag idag!