Varmare i vattnet än på land. Vattnet har stigit i sjön av regnet som kommit. Vi har fått mer än 70 mm de senaste dygnen. Välbehövligt regn! 

Å Gott i vattnet! 

Vi klassar sommaren efter hur många måltider som kan ätas utomhus. Vi har lite olika ställen att sitta på . Frukost och lunch gick bra idag. Men till kvällen fick vi ge oss idag. Inte mycket som går upp mot en sommarfrukost ute med tidningen i pappersformat 🙂  Jo vi vet att vi är lite stenålders….

Idag har Ernst jobbat med ett “hatprojekt” Han ligger i en fejd med skorstensfejarmästaren… Å det är besiktning i morgon.

Vi får väl se….

Själv har jag idag flyttat kläder mellan husen… En del sommarkläder vet jag att jag inte kommer att använda mer i år . Inte här hemma iallafall. Så lite justeringar i garderoberna. Dammsuga bort björkefröer stod också på min lista idag. Lite trädgård blev det också. Jag fyllde en halv trädgårdstunna. Ernst höll på med sitt projekt så jag fick träna på egen hand idag. Det blev ett pulspass upp på åsen. Två mil på racern. Skönt! 

Idag gräver vi upp de sista potatisarna.

Ett lagom kok till sillen tillsammans med Lennart. Tyvärr kom det lite för mycket regn för att vi skulle kunna sitta på köksverandan. Så för första gången på länge här hemma så åt vi inomhus i kväll. Inga bilder på sill å päror och ingen bild på Irishcoffee till efterrätten…  En bra dag hemma!