Några Härliga dagar i Sälen är slut. Nu kör vi vidare med fullpackad bil.

Precis före oss i rondellen rullar Tälle ut. En kompis från Sya Skidklubb. Ernst och Tälle startade i samma startgrupp i går och vi träffade gänget efter loppet. Å nu kommer de att vara framför oss till typ Motala.
När vi kör genom Örebro kommer helt plötsligt Peter I körande ner på en påfart. Många tillfälligheter idag och igår hamnade min cykel bredvid Ernsts bland typ 2000 andra cyklar….
Här har vi nästa mål för kroppen. Årets tuffaste. Jag ska försöka en gång till. Om jag lyckas blir det min 25e Klassiker. Jag ska ge mig själv alla de bästa förutsättningarna så får vi se hur långt det räcker. 
I kväll blev det ett bra Yinyogapass. Kroppen behövde sträckas ut 🙂 
Utsikten från balkongen är som vanligt.
 
Semesterläsning på balkongen är helt okej 🙂  Jag läser Stefan Ahnhem. Läser ut den första boken i kväll – Offer utan ansikte. Perfekt semesterbok. Nu ska jag börja på nummer 2 – Den nionde graven. Underbart med semesterläsning 🙂