Idag är det Öppet Spår på CykelVasan. Vi har ett gäng kompisar som ska ut och cykla idag.

Vi köar oss fram till parkeringsfältet. Precis som på vintern så är det mycket bilar.

Skillnaden är att det är grönt 🙂 och liten risk för frost i skägget.

Här har vi tre av de som vi ska ha koll på idag. Olof, Lotta och Peter.

Om vi tittar på vädret så kan det här vara rätt dag att cykla.

En Livesändning på G  –> Lycka till Lotta! 

Här har vi Susanne som cyklar iväg. Förra året cyklade hon för en Trippel 90. En riktigt Cool prestation som jag aldrig kommer att klara. Vasaloppet, CykelVasan och UltraVasan. 90 km Gå, Lunka, Löp – Grymt Bra! 

I morgon rullar vi iväg. Ernst startar kl. 10.10 och jag 10.25. 

När någon fråga mig om jag har någon idol så blir svaret Roberto Vacchi.  http://vacchi.se/

Så när jag får frågan om jag ska cykla många lopp under CykelVasan så blir svart nej. För då missar jag Sprinten där Roberto är speaker. Å då blir det inte någon årlig bild…..

I årets herrsprint fick “gamlingarna / proffsen” stryk av en 17- årig junior. Junioren tog verkligen för sig och de “gamla” cyklisterna hängde inte med. Kul! 

Idag var ett perfekt tillfälle att använda min sittkäpp. Känner mig lite småtöntig……  Men den är väldigt, väldigt bra! 

 

Jag lämnade in min cykel på service i går. I min värld var cykeln frisk och skulle bara ha en liten översyn. Men jag fick ett telefonsamtal om ett Växelöra….. växelöra? Har jag växelöra på min cykel. Jo, det har jag. Iallafall så fick jag vänta tills idag för att växelörat skulle komma med transport från Uddevalla. Jag måste ju erkänna att jag kände mig lite speciell….. Min cykel ska få ett växelöra från Uddevalla…..  Nu har jag lärt mig att det är inte så speciellt…  Men jag är glad att sprickan i örat upptäcktes så att det inte ställer till med något i morgon. 

Nu är cykeln uthämtad och jag fick en kram av tandläkaren från Norberg 🙂  En av många vänner som vi fått genom årens alla lopp. 

Nummerlappsmontering

Helt plötsligt upptäcker Ernst att han håller på att montera fel nummerlapp…..  Det var han som hämtade ut nummerlapparna i går och gav mig min påse…..  som då egentligen var hans påse…. 

Nu är rätt lappar monterade på rätt cykel. Nu ska väskan packas med dubbla innerpåsar. Det hotas med mycket regn i morgon och att plocka upp blöta kläder efter duschen är inte så kul. Men annars ska det bli kul!