Sommarmorgon på bryggan! Livet på en pinne 🙂 

Finns inte en enda anledning att resa bort.

Behagligt i vattnet. 🙂 

Inte resa bort…. Men har lite att göra på jobbet….  så jag får väl köra dit. Hej Då!

Varför sitter man på golvet i en spinningsal??

Jo! Eftersom jag har en hel del deltagare som är 75+ och jag tycker att det är viktigt att man kan komma upp och ner på golvet…. Så därför sitter vi på golvet och kör en del stretch på mitt spinningpass på tisdagarna. Å Du! Vi behöver alla komma ihåg att träna på att komma upp och ner från golvet. 

#enkeltattträna kör en härlig runda för triceps och skuldra. https://www.facebook.com/physiochraft/

 

Vad hittar Ernst på idag? Kollar lite tennis.

Kollar lite båtar och en skylt som vi skulle behöva i Ljungabolet.

Träffar lite TV-kändisar och kör väl troligen lite bil också….

Eftersom Ernst är i Båstad så tar jag kvällsfika med Rasmus. Go kille!