OjOjOj! Jag har försovit mig! Tittade på klockan 05.15. Skulle gå upp 05.30. Vaknade igen…. 06.25 OjOjOj  Upp i givakt och iväg. Inte glömma att mata Rasmus! 

Jag var fem minuter sen till första patienten men sedan rullade det på ganska bra. Förutom att det kom två patienter fel. Skulle varit på eftermiddagen men kom på förmiddagen. Men Okej… det funkade. Ett bra spinningpass!

Vi blev svettiga!

I kväll pratade jag Vasalopp och Artros 🙂  Mina Favoriter! 

Alltid kul att föreläsa!  Men eftersom det här har varit en så konstig dag….. så ska den väl sluta lite galet också…. Jag glömde datorn när jag körde hem från föreläsningen…..  Men en av arrangörerna ska passera Erikslund i morgon på morgonen. Så det löser sig! 

Ett besök hos Rasmus på kvällen också. Jag hann inte säja Vassegoo! Men nu ska jag sova och hoppas på en annan dag i morgon 🙂