En konstig adress…. Å dessutom på fel dag…. Det var ju igår du skulle vara där 🙂 

Nu har Ernst inte någon egen parkeringsplats på Saab. Å inte något skrivbord… Då betyder det på riktigt att han inte jobbar där! 🙂 

På Ernsts lista idag stod (förutom att gå på kursen som var igår…) att ta av takboxen. Så bra att Du kunde hjälpa till Hans! Hans som har släpat på våra skidor över halva jorden 🙂 Bra med skidkompisar! 

Efterträff för Vasaloppsveckan i Sya. Hans fick blommor för många lopp i Vasaloppsspåret och jobb med skolskidåkningen i Sya.

 

Den här bilden fick jag i mitt Facebookflöde. Fredrik tycker att jag är lik Gunde Svan…..   Jag har precis gråtit några tårar vid min skylt i målet för sista gången i år.  🙂    Ja… Inte så mycket från min dag idag. Men den har rullat på med massor med jobbjobb och som avslutning ett pass Body Balance. Kroppen är fortfarande lite trött och inte jättesugen på konditionspass. 🙂