Vi startade upp helgen på skidor i fredags med 10 km. I går lördag var det 45 km på skidor och idag är det upp till kamp! 60 km i blöt sugande snö. Jippie!

Något sammanbitna miner  🙂 

Jag får mycket hejarop längs spåret. Den här tjejen körde jag bakom ganska länge på första varvet. Hon undrade om jag hade hela släkten ute längs med banan. Sanningen är att jag inte vet något om de flesta som hejar på mig. Men det peppar att vara lite ”kändis”  ibland.

Lite kompisar i spåret. Gudrun – No 1 av kvinnor i Klassikern. 

Gudrun undrade hur jag kunde ha tid att stanna och fotografera. Men just idag var det inte någon möjlighet till personliga rekord. Då tycker jag att lite foto är mer värdefullt än någon minut hit och dit.

Å här kommer min man! Ernst körde också i Physiochraftkläder både i går och idag. Så han fick höra flera gånger längs spåret – Det är nog hennes man…… 🙂

Det gäller att skratta och le mycket. Det ger energi till hjärnan och kraft till musklerna. Så även om det är tungt så gäller det att ge sig själv leenden.

Engelbrektsloppet är varierat. 60 km klättrar två gånger upp på Håberg och två gånger upp på Klackberg. Från Klackberg ser man bort över Norbergs samhälle.

779 klättermeter sa min gps efter loppet. 

I måååål! Tack till alla funktionärer som gör jobbet så att vi kan få köra skidor. 

Nu ska jag in på rummet och duscha. Ernst är en stund efter mig idag.

I väntan på Ernst träffar jag Klassikerkompisar.  K-G från Skara påbörjar också sin 25e Klassiker. 🙂 

En av mina idoler! Maggan är med i Veteranklubben i Vasaloppet och tog en Vasatrippel i somras! En grym kvinna med massor med pannben! 

Å nu är han i mål! Välkommen Älskling!  Mycket pannben idag 🙂 

Älskling! Du behöver inte ligga på knä för mig…. Vi är ju gifta 🙂 

Helgens tredje välförtjänta medalj!

Fest på Värdshuset Engelbrekt! Så Gott med belöning!

Med hjälp av SVT Play så avslutar vi 38 timmar tv. Vi har tittat på fyra säsonger Bron sedan strax före jul. Vi hade de två sista avsnitten kvar att se i kväll. På onsdag försvinner den från Play. 🙂  Ruskigt bra serie.