Jag är fortfarande klen i min rygg. Så det här blev en bra grej för #enkeltattträna idag  🙂

Jag avslutade dagen på jobbet med att pyssla om mina fötter. Eller snarare jag fick mina fötter ompysslade. Skönt!

Jag är ju inte så mycket för färg i ansiktet, typ smink å så… Men jag gillar att ha färg på mina tånaglar.  🙂 

Ibland känns det som om man har  vänner som har en väldigt nära kemi. Tjejen som sitter med paketen på bilden heter Agneta och är en ”gammal” Goo vän. Hon jobbade hos oss i Munka 96 till 98 typ…. Vi hade innan dess jobbat ihop på ortopeden i Ängelholm. Hon skickade den här bilden från julen -96 eller 97 till mig idag och jag fick en Ahablixt. Jag har några bilder i min föreläsning – Min lilla kropp och jag som är tecknade. Jag har länge och nu senast i går funderat på vem sjutton det var som tecknade de bilderna. De har nämligen ingen signatur och jag skulle behöva lite nya bilder som gärna kan vara tecknade.  Så kommer den här bilden från Agneta….. Å allt blev helt klart! Så nu har jag skickat en förfrågan till tecknaren och hoppas att hon fortfarande är aktiv. Snacka om kemisk överföring. Tack Agneta!! Å vi är fortfarande oss ganska lika 🙂