Efter en tuff dag på jobbet för min rygg så kör jag till Helsingborg för en spännande föreläsning.

Bästa vännerna hemifrån är också med. Båda försökte komma undan att vara med på bild 🙂 Men se, jag lyckades att fånga Malin och Lennart 🙂 

Dagens föreläsare – Johan Olsson. En av Sveriges bästa längdskidåkare med 14 OS- och VM medaljer. VM guldet 2013 från Val Di Fiemme är nog det vi kommer ihåg bäst.

Johan har under hela sin skidkarriär jobbat mycket med tankar. Det finns spännande forskning på detta med hur många tankar vi tänker på ett dygn. Vad tror Du? Rätt svar är 65 000…..

Å hur många tankar är samma? Ja du ser svaret. Mycket att påverka 🙂 

Johan beskrev hur han jobbade med sitt ältande – Stänga av och på.

Kraft ord – själv använder jag – Jag är stark – jag kan – 

Mina långsiktiga mål:1. Vasaloppet tre år till 2. Jobba mer med Forever och Formbar tillsammans med Ernst 3. Bygga hus i Ljungabolet 

Jag är bättre på Resultat och Känslomål än Prestationsmål.

Mina mål för 2019 – Ja, några är lite halvhemliga ….. så du får inte riktigt alla. Men jag kan ju bjuda på några – * Hela Vasaloppsveckan * Öka omsättningen i Forever och Formbarverksamheten   http://formbarnu.se/?ref=carinahammarstrand1 * Börja rita på hus i Ljungabolet  * Cykla min 25e Vättern Runda och bli veteran. * Ge min kropp mer Yoga. * Cykla minst en runda till eller från jobbet i veckan efter Vasaloppet.  

Mer beröm, utvärdering och Prioritering…. Blir bra dee! 

Min sammanfattning – Grymt Bra föreläsning!

Någon berättar för Johan om alla mina lopp i Vasaloppsspåren….

Bra bild! 🙂