En lite snålblåsig och disig novemberdag. Precis rätt för att flytta hem kor.

Vi har en god vän som har två flockar med amkor. En tjur till varje flock. Vi brukar hjälpa till när de ska ut på sommarbete och hem för vintern. I sommar har vi även varit med och hjälpt till med stödutfodring. Eftersom både Ernst och jag har lantbruk i vår historia så är det kul att få vara delaktiga. Lennart är också alltid med och hjälper till.

Ernst tycker ju att det är extra kul med maskiner…..

Jag har bestämt mig för att cykla runt Västersjön idag. Lagom till vi kommer hem blåser det upp lite till och börjar regna lite. Men! Jag vill cykla!

Valdemar gör sin sista arbetsdag för det här året och bryr sig inte heller om att vädret är lite tjurigt.

Men Ernst som är lite trött efter allt kojobb lägger sig på soffan.  Men jag ska ge honom beröm också… För när jag kommer hem så har han krattat upp alla kastanjelöv och gjort lite annat pyssel i trädgården. 🙂 

En Härlig cykeltur runt Västersjön på 22 km.

Det blev nästa mörkt innan jag var hemma. Men jag hade en plan för dagens #enkeltattträna. Så det fick bli en ganska …… eller snarare väldigt mörk film .https://www.facebook.com/physiochraft