I morse sov jag väldigt gott. Jo, jag brukar sova gott. Men jag vaknade inte som jag brukar. När jag vaknade av att det lät en massa av en skogsmaskin så var klockan 07.57…. Borde varit 06.30 typ.  Så jag klev upp och packade bad och filma #enkeltattträna väskan  

Bryggan i Vallmoviken klev upp för vintervila för två veckor sedan.

Så jag fortsätter runt bastuudden.

Bastubryggan ligger på plats året runt. Men här måste jag lyfta ut stegen och det är ganska grunt.  Å idag finns det fortfarande en annan brygga kvar som är bättre.

Så dörren till bastun får vara stängd.

Jag fortsätter min lilla cykeltur runt udden.

Här inne i Rosas vik ligger mitt mål.

Rosas brygga ligger kvar till på söndag.

Skäggdopping kvar! Mysigt!

Dagens #enkeltattträna fokuserar på mittimitten med Sidoplanka och vanlig planka.

https://www.facebook.com/physiochraft/

Före dopp

Efter dopp 🙂  🙂  🙂  🙂 🙂 

Det kan ha varit årets sista dopp på Rosas Brygga. Vi har två tidiga mornar med korna och bryggan ska upp på söndag. Vi får se…..

En bild som får symbolisera att jag varit ute och kört bil idag. Två hembesök och ett balettbesök 🙂 

Englanätet hade AW med Balett i kväll. 

Själv var jag tyvärr sen. Men jag fick en liten känsla. 🙂 

Bilden kan innehålla: text

Fast om jag tänker efter så var det nog inte den här helgen….. 1. Ta in korna.  2. Förbereda  två föreläsningar till nästa vecka. 3. Skriva blogginlägg till kursen på Formbar – Mat vid Konditionsträning  http://formbarnu.se/?ref=carinahammarstrand1   4. Ta in bryggan på Rosa.  Å sen är nog helgen slut  🙂  Kommer säkert att bli hur mysigt som helst allt ihop  🙂