Idag gick det stora flyttlasset. Eftersom vi blir evakuerade för en renovering så fick vi hjälp…. Man kan ju säja att det är tur att vi inte precis lever med dyra märkesmöbler och att det gamla som vi är lite rädda om redan var flyttat. För här gick det undan. Men inga stora skavanker ändå. 

Vi kom på att den här flytten är vår första. Ernst har bott i samma lägenhet i 32 år och jag har inte heller flyttat på mig på 22 år. Så detta är ju ganska spännande. Jag ser det som en rejäl storstädning. Vi ska ju flytta tillbaka igen i december.

Vi flyttar tre hus bort och mellan några körningar passar jag på att köra lite rörlighet. #enkeltattträna  Balkongmöblerna har inte kommit ännu 🙂 🙂  https://www.facebook.com/physiochraft/

Det är väldigt mycket pyssel. Vi hade tänkt vara klara i morgon. Men lägger nog till en dag till. Vi vill ju hinna njuta lite också…

Pilsnern på balkongen var fem stjärnig! 

Det blev fem stjärnor för dusch och bad också!

Dagens naturupplevelse blev en diskussion om huruvida det är mycket Rönnbär eller inte 🙂