Idag hade jag en plan. Men den sprack direkt på morgonen. Evakueringslägenheten som vi ska flytta över till var inte så städad som jag tänkt mig…. Så det fick bli några lite halvsura telefonsamtal… Å  Istället för flytt blev det cykelrunda för att bli av med lite frustrationer.

Trots torkan är det vackert i naturen.

Rödklöver är en av mina favoriter. Men den har snart blommat över för i år. Här har de flesta elakheterna lämnat hjärnkontoret. De sista sura tankarna försvinner när jag kör #enkeltattträna med en Hundring mage.

https://www.facebook.com/physiochraft/

Nu kör vi flytten! Rensa och packa, packa och rensa, rensa och packa!

Dags för en tur med bilen. 

Man kan bli lite suddig av att flytta. 🙂  I morgon tar jag ett nytt tag med lägenhetsstädningen i evakueringslägenheten. 07.40 har jag träff med städbolaget. 🙂 

Goo minnesbild från helgen 🙂