Idag höll rutinen… Väskan packad utan glömda detaljer. Siktet inställt på målgång nr 85 i vattnet i Vansbro.

Promenad till starten.  Vi startar 11.33 i gruppen som heter Guldsimmarna = Alla som har gjort mer än 7 Vansbrosimningar och simmar långsammare än 60 minuter. Vi börjar bli väldigt många i den gruppen 🙂 

Ernst har redan börjat ladda för avspark 16.00 🙂 

Ingen kamera med under simningen… Men det blir lite bilder ändå. Här två tjejer som jag har mött här i Vansbro massor med gånger. Gun som inte har baddräkt har precis som jag simmat alla kortsim. I morgon gör vi nr 19. Å imorgon ska hon simma sitt Tjejsim nr 25 och jag nr 24. Gun är född -36! Hur Cool som helst! Den andra heter Eva Slott och är från Orsa och simmar Halvan, Vansbro och Tjej varje år. Hon är en i gänget som simmat alla Halvsim. Vi var 10 när det var 10-års jubileum för två år sedan. 

Här har vi dam nr 2 och 3 i En Svensk Klassiker. Kristina har nr 2 på 20 års- diplomet och jag har nr 3. Skillnaden är att Kristina blev klar med nr 24 på Vättern Rundan och jag kan kanske, kanske bli klar med 24 på Lidingö. Det kommer att bli tufft för mig. Men vi får se! 🙂 

Här kommer Ernst! Idag slår han ett riktigt häftigt personligt rekord på Vansbrosimningen! Grattis Grattis till tiden 1.16.46. 

Träningsgänget från Västersjön samlat.

Nu ska vi bara ha in oss på samma bild….

Går så där bra…  Hoppas att någon annan fick en bättre bild 🙂 

Jodå! Här är vi! Tack Maria!

Nej! Man kan inte fira personligt rekord med en krans som är uppochned! 

Mycket Bättre! 

Jag blev intervjuad. Men vet inte riktigt för vem… Det stod SVT. Kan ju vara Dalarna???

Vilken Hejarklack! Ända från Skåne / Munka Ljungby. 

En Härlig simmardag idag också!

I morgon är det Kortsim klockan 09.00 för mig och Ernst och Tjejsim 11.10 för mig och 11.20 för Malin.