En stilla morgon vid Västersjön. Perfekt förutom att jag saknar Ernst. Men snart har vi semester och då är vi här båda två på morgonen. 🙂 

Å då får han minsann vara med på #enkeltattträna också! Idag blev det en cirkelrunda med tre goa övningar. Bergsklättrare, aktiv planka i handstående och magliggande diagonala arm och ben lyft. Häng på!  https://www.facebook.com/physiochraft/

Vattnet är ljummet. 🙂 

Nästa bad blir i Vanån och Västerdalälven.

Jag har bott här vid Västersjön i 22 år och kan inte komma ihåg att det varit så här lite vatten någon gång. Jag hoppas att alla tänker till när det gäller sin vattenförbrukning oavsett var man bor. 

Samma strandremsa i april.

 

Trevligt när mina reklamtröjor är på träning. Bra jobbat!

Idag ska min gröna väska ut och resa. Men inte så långt som förra gången. Sist den var på äventyr var vi i USA. Nu blir det Vansbro via Linköping. Å idag åker jag buss och tåg. Ganska modigt kan man tycka… Men just här och nu när jag tar den här bilden så är det lugnt.

Idag använder jag SJappen för första gången. En bra upplevelse. Jag fick en massa spännande erbjudanden. Bla 15 % på Norins ost där jag ändå har tänkt att handla i morgon eller på måndag. 15 % på goa ostar är ju helt ok 🙂 

Å där kom förseningen. Fast den här kan inte SJ rå för. En flock med får på spåret.