Ännu en väldigt varm sommardag.

Frukost på hotellrummet inför HalvVättern.

Tre glada cyklister som ska ut på HalvVättern – 15 mil.

7.04 är vår start. Skönt att starta tidigt. Det är redan varmt!

Ernst drar iväg men Malin och jag höll ihop i 30 km ut till Borghamn.

Här börjar Omberg. 12 km kör vi över berget som börjar med en rejäl stigning.

Jag såg den här konstiga busken redan igår. Undrar vem / vilka som hängt upp detta?

Det finns ganska mycket fotografer längs med banan. https://www.sportograf.com/sv/shop   Om någon dag kan vi nog se bilder från våra lopp den här helgen. Men jag tänkte att jag kan ju ta en bild på en av fotograferna som har valt en härlig bakgrund för sina bilder.

Vackert! Eller hur!?!

Efter Omberg är det rakt och jobbigt längs väg 50 till Ödeshög. Ödeshög blev idag den enda kontrollen jag stannade vid. I Ödeshög såg jag Ernst. Sedan dröjde det ca tre mil innan jag såg honom igen och då var jag i en bra klunga så jag bara drog förbi honom.

Jag hängde på min klunga fram till Väderstad när det är ca 40 km kvar. Då var jag hungrig och stannade till hos Calle som stod och väntade på Malin.

Härliga Linfält idag också! 

Mot Skänninge och 20 km kvar. Jag stannar lite utanför Skänninge och plötsligt kommer Ernst. 

Nu har vi sällskap resten av loppet. Den här skylten – Lårstad tycker jag är lite speciell. 🙂 

Idag tog värmen hårt på kroppen. Lite tungt med andningen och varm om fötterna. Jag hade idag ont överallt…. utom i knäna som alltid gör ont annars. Helt galet att knäna inte känns alls! Jag borde cykla alltid! 🙂 

En mil kvar å nu vet vi att vi kommer under sex timmar om inget galet händer. Under sex timmar alla 12 gånger som HalvVättern har funnits. Vi känner oss Grymma! 

Underbart att vara i mål! 5.48 i tid.

Lunch vid Vättern efter bad! Det finns en film på facebook från vårt bad.

https://www.facebook.com/carina.hammarstrand/videos/1940365136008422/?notif_id=1528630367346817&notif_t=feedback_reaction_generic

Vi väntar på Malin.

Välkommen i mål!

Grymt bra jobbat idag! 

Hela familjen Nilsson samlad. Nej inte riktigt hela. Cooper är kvar i kylan i husvagnen. Skönt för honom! Nästa helg cyklar Lars igen med Fredrik. Så vi säjer på återseende! Å Malin och jag cyklar kanske….. Spinning på tisdag 🙂 

Vilken Underbar semesterhelg! Vi avslutar med bokläsning på balkongen på Hotell Nostalgi. Vi valde balkongen med skugga idag….