Jag tyckte att bilen var ganska smutsig så den fick åka en runda i biltvätten. Lastade cyklar och annat smått och gått som ska med till Motala.

Det fanns tid på förmiddagen till lite #enkeltattträna   Bra mittimitten med Bergsklättrare och aktiva plankor. 25 sekunders jobb och tio sekunder vila i nio omgångar.  https://www.facebook.com/physiochraft/

Framme i Motala för uppstart av årets Cykelvecka. Första steget är avklarat. Vi har checkat in på Hotell Nostalgi. Nu ska vi hämta ut nummerlapparna. Ernsts gamla telefon vill inte vara med om detta. Å den nya telefonen är någon annanstans…. 

Jag har hämtat ut mina lappar för den här helgen. 

Det börjar likna något för Ernst också. 🙂 

Ernst ville kolla upp något med cykelteknikerna. 

Tack till Britt och Kenneth som kommer och supportar oss.

Nu är vi redo! 18.08 går vår start.

Det är torrt! 

Fantastiskt rolig bana! Vi brukar cykla tre MTB lopp varje år. På tredje plats kommer CykelVasan som är långt och inte så tekniskt å Väldigt roligt. På andra plats kommer Lidingö MTB som är kuperat och mer tekniskt och på första plats kommer MTB Vättern som är väldigt mycket stigar och fina miljöer. Så himla kul! 

Ibland måste jag bara stanna och fotografera! 🙂 

Mitt ute i ingenstans men ändå ganska centralt i Motala har man hittat ett berg! Troligen en gammal soptipp eller något. Den skulle vi iallafall uppför som nyhet för i år.

I Mål! Å här fanns två supportrar! Tack för att ni var där! http://www.l8larsson.se/

Ernst var före mig i mål. Grymt bra cyklat!  50 km MTB med mycket stigar. Ernst: 2.29 och Carina 2.39