Jag hoppas att Du inte slarvar med dagens träning -> #enkeltattträna !! Den finns ju alltid på hemsidan, på Facebook och Youtube. Men den tar lite mycket minne från mitt webhotell så därför kommer den inte med här så ofta. Men bara för att det är så innebär ju inte att Du inte ska göra den! Eller Hur! 🙂 

Du förstår papperskorgens viktiga funktion….

Då tränar vi! Idag är det fokus på armböj. Hur kul träning som helst! 

En detalj i mitt jobb är inte alltid så himla kul. Därför kan det ibland behövas en Dumle eller två….  Journalskrivning…..

I kväll var det dax för den årliga pysselkvällen hos Erika på Solliden.

http://www.englanatet.se/

Alltid lika kul! Mitt julpyssel??? Återkommer! 

När jag kom hem hade dagens väder eller snarare det senaste halvårets väder ställt till med ett nytt trädgårdsrekord hos mig och mina grannar. Vatten i en helt galen mängd!