En riktigt förkyld natt. Spinningpasset på tisdagen var ju inte precis vad min kropp önskade sig. Men med Nezeril kommer den här dagen säkert också att ordna till sig. Jag hoppar iallafall över träningen idag…..

En blandad dag på jobbet. En hel del ergonomiutbildning blir det…..

 

Dagens #enkeltattträna är också ett ganska typiskt exempel på övningar som jag ger till min patienter och kunder. Vi behöver träna vår baksida mycket mer. Så ta fram något att hålla i handen och häng på! Å kom ihåg – Träning är färskvara! Vi måste fylla på med färskt innehåll hela tiden.

Kvällen var helt fylld med Skratt tillsammans med Lennart och Anita! Stand up på Erikslund. Jag skrattade oavbrutet! 

Även om jag hade en väldigt stark föraning så….. J-la skt när tekniken inte funkar som den ska! Därför kommer onsdagen och torsdagen att hänga ihop! Så du får hålla utskick här på den femte igen…..  I-landsproblem…..

Å här har det blivit torsdag och jag har jobbat på. Ingen träning pga förkylning och inget morgondopp pga vind och Ösregn. Helt Galet väder!

Idag har jag varit hos Bästa frissan Kristina på Salong Blondie. Förutom att hon gjorde mig Snygg…. Så bjöd hon mig på födelsedagsbakelse. Och inte vilken bakelse som helst! Utan…. Min Favorit! Budapest! 🙂 Stort Tack! 

Hotell Erikslund har två biljetter till Lindab Arena och Hockeyn. Det var inte rusning efter biljetterna idag så Lennart och jag tog chansen. 

Än så länge har vi förhoppningar!

Å vi vill verkligen att det ska ha hänt något!

Men inte ens Gratis Dumlekolor kunde rädda oss i kväll! HuaHua vilken match. Nu måste det hända något radikalt i Rögle! Annars blir det en plågsam säsong…..