Men tur att jag blev väckt…. Det var ju Digitala Media med Englanätet på morgonen. Lotta repeterade från förra terminen. Välbehövligt!

Tisdag betyder spinning. Fast idag skulle jag inte ha cyklat eller så hade det kvittat. Men med facit så blev jag jätte förkyld på eftermiddagen.

Dagen rullade på med jobb. Muskeln ovan är ganska ofta involverad.

 

Jag avslutar dagen på jobbet med administration. Typ faktureringar och sortering till bokföring. En liten film #enkeltattträna blev det också som du hittar på hemsidan.

Dagens post. Jätte Kul! Mitt 20 års diplom från Tjejklassikern kom idag!  Tjejklassikern är en tredjedel av längden på loppen till klassikern och startade 1993. Jag var med det första året och har nummer 10 på det första diplomet. Sedan 1993 är det 23 271 Tjejer som har tagit Tjejklassikern! Mina diplom:  1993  nr 10  sedan gjorde jag ett hopp… 5-års diplom 2002 nr 54, 10-års diplom 2007 nr 18, 15-års diplom 2012  nr 11 och 20 års diplomet nr 8. Härligt!

https://ensvenskklassiker.se/vara-klassiker/diplomstatistik/